20 C
Vinkovci
Nedjelja, 2. listopada 2022.

Karizmatični izvođač i autor funk glazbe predstavlja novu pjesmu naziva Okolnosti

Više od autora

- vl promo-Nakon  singlova “Ler” i “Trijezan” mladi zagrebački izvođač pop-funk glazbe Dust, pravim imenom Filip Tkalčić predstavlja svoj novi, treći po redu singl za pjesmu naziva Okolnosti i nastavlja sa objavljivanjem pjesama koje će se naći na njegovom prvom samostalnom albumu.

“Okolnosti” su napravljene u već prepoznatljivom “Dust funk” plesnom glazbenom stilu i izravne, neušminkane ljubavne tematike.

Tekst, glazbu i aranžman za pjesmu “Okolnosti” potpisuje sam Filip Tkalčić – Dust, dok je za snimanje, i mix bio odgovoran Silvio Pasarić Silver.

“Igrati u skladu s okolnostima jest upravo ono što svaki dan čini posebnim, a pjesma govori upravo o tome. Raspolažimo situacijama na svoj način, čak i kada je ljubav u pitanju, te okrenimo sve loše na pozitivne vibracije i svaka će nam okolnost postati olakotna.” – rekao nam je o pjesmi Dust.

Dust  je osim kao izvođač poznat i kao producent urbane glazbe te potpisuje aranžmane i produkciju za brojne izvođače kao što su Jacqoues, General Woo, Dante, Bojan Jambrošić, Nika Antolos, Ivana Radovniković, Fil Tilen,  i drugi.

 

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno