2 C
Vinkovci
Utorak, 5. ožujka 2024.

Kata Mišić zlatna na Prvenstvu Hrvatske u pikadu za slijepe i slabovidne

Više od autora

- vl promo-
Josipa Haluška
Josipa Haluška
josipa.haluska@novosti.hr

Članovi Športskog društva slijepih Ravnica Vinkovci sudjelovali su na 21. pojedinačnom prvenstvu slijepih Hrvatske u pikadu koje se održalo u Edukacijsko-rehabilitacijskom kampu za slijepe u Premanturi od 31. kolovoza do 3. rujna u organizaciji Hrvatskog športskog saveza slijepih.

Na prvenstvu je sudjelovalo ukupno 72 natjecatelja i natjecateljica iz 15 klubova slijepih s područja cijele Hrvatske.

Predstavnici Športskog društva slijepih Ravnica Vinkovci bili su Miroslav Bebek i Ivan Ćavar u kategoriji B1 slijepi te Ana Klišanić i Kata Mišić u kategoriji B2/B3 slabovidni.

Bebek i Ćavar ostvarili su uspjeh u kvalifikacijama, ali jedan ključni poraz u skupini bio je dovoljan za ne prolazak dalje i za završetak natjecanja.


S druge strane, Kata Mišić, odličnom igrom kroz skupinu, polufinalnu utakmicu te u konačnici u finalu osvojila je 1. mjesto u kategoriji B2/B3 slabovidni, a zlatna medalja je kruna njezinog predanog rada jer već dugi niz godina ostvaruje iznimne uspjehe na Prvenstvu.

Športsko društvo slijepih Ravnica Vinkovci, poručuju iz društva, natjecat će se i dalje u 1. Hrvatskoj pikado ligi za slijepe, a početak natjecanja predviđen je u drugoj polovici listopada.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno