32 C
Vinkovci
Četvrtak, 20. lipnja 2024.

Najviši godišnji iznos županijske potpore za razvoj i unapređenje lovstva 4 tisuće eura

Više od autora

- vl promo-

Predmet 2. Javnog poziva je dodjela potpora za razvoj i unapređenje lovstva za  mjeru propisanu Programom razvoja i unapređenja lovstva u Vukovarsko-srijemskoj županiji za 2023.-2027. godine za smanjenje broja stanja predatora i izgradnju, adaptaciju i održavanje lovnotehničkih i lovnogospodarskih objekata.

Prihvatljivi korisnici su lovoovlaštenici koji imaju valjani ugovor o pravu lova na području Vukovarsko-srijemske županije

Najviši ukupni godišnji iznos županijske potpore za razvoj i unapređenje lovstva koju jedan korisnik može ostvariti iznosi 4.000,00 eura, osim u slučaju kada provode projekt u partnerstvu s Vukovarsko-srijemskom županijom.

Svaki korisnik može ostvariti potporu na maksimalno tri mjere godišnje u koje se ne ubrajaju mjere projekata koje se provode u partnerstvu s Vukovarsko-srijemskom županijom.Prijave se mogu dostaviti poštom preporučeno u zatvorenoj omotnici s naznakom i osobnom dostavom putem pisarnice Vukovarsko-srijemske županije u zatvorenoj omotnici s naznakom

Javni poziv traje od 18. rujna do 18. listopada 2023. Za sve dodatne informacije ili pitanja obratiti se isključivo upitom na elektroničku poštu: lovstvo@vusz.hr.

Više o pozivu možete pročitati ovdje. 

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno