4 C
Vinkovci
Petak, 2. prosinca 2022.

U kina nam stiže crtić zabranjen osobama mlađim od 18 godina

Više od autora

- vl promo-Brenda (Kristen Wiig), Frank (Seth Rogen), Sammy (Ed Norton) in Columbia Pictures' SAUSAGE PARTY.
Brenda (Kristen Wiig), Frank (Seth Rogen), Sammy (Ed Norton) u ‘Sausage Party’ (Columbia Pctures)

Zaboravite čarobne vile, magične krajeve i bajke sa sretnim završetkom – ovih dana u kina dolazi animirani film koji apsolutno nije namijenjen za cijelu obitelj: SAUSAGE PARTY (2016)! Riječ je o novom uratku kompanije Sony Pictures koji ruši sve tabue i postavlja nove granice kada je kino prikazivačka djelatnost u pitanju. Naime, ovo je prvi animirani film u povijesti koji će zaigrati u kinima, a koji nije preporučljiv za gledanje mlađima od 18 godina! Nije niti čudo, kada je riječ o super-zabavnoj, humorističnoj i izrazito prljavoj avanturi u kojoj glavni likovi psuju kao kočijaši i nije ih briga što netko drugi o tome misli. Ovim putem donosimo vam kino najavu za ovu animiranu komediju koja u kina stiže već sredinom rujna.

Animirani hit ‘Sausage Party’ okupio je impresivnu glumačku postavu koju predvode Seth Rogen, James Franco, Jonah Hill, Danny McBride, Selma Hayek, Michael Cera, Kristen Wiig, Paul Rudd, Edward Norton i mnogi drugi. Upravo su oni posudili glasove animiranim likovima kao što su hrenovka, pecivo, paradajz, krastavac, tortilla i krafna, a koji će konačno saznati istinu o tome što se događa jednom kada hrana napusti police dućana. Film su režirali Greg Tiernan i Conrad Vernon, a napisali Seth Rogen, Evan Goldberg, Jonah Hill, Kyle Hunter i Ariel Shaffir – ekipa koja stoji iza nezaboravnih hitova kao što su ‘Superbad’, ‘Pineapple Express’, ‘Ovo je kraj’ i ‘Susjedi iz pakla’.

Glavni lik filma ‘Sausage Party’ je Frank, hrenovka koja sanja o tome da će ju jednoga dana netko kupiti te da će na taj način napustiti supermarket i otići u velika prostranstva koja se kriju van dućana. Međutim, nakon što pogreškom završi odvojen od ostatka svog paketa, Frank će se upustiti na epsko putovanje s jednog kraja supermarketa na drugi tijekom kojeg će otkriti zastrašujuću (i prilično mračnu) istinu o vlastitom postojanju. Hoće li ostatku supermarketa uspjeti otkriti istinu i nagovoriti svoje kolege na pobunu protiv ljudi?

Ova neobična i jedinstvena animirana komedija snimljena je za 19 milijuna dolara, ali je samo u Americi u prvom vikendu prikazivanja zaradila impresivnih 32 milijuna dolara čime se svakako probila na vrh ljestvice najprofitabilnijih filmova snimljenih u posljednjem desetljeću. Do danas film je samo u SAD-u zaradio preko 70 milijuna dolara, a u ostatku svijeta se tek treba početi prikazivati što znači da će se do kraja kino distribucije svakako raditi o pravom box-office blockbusteru!

Animirana hit komedija ‘Sausage Party’ u domaća kina stiže sredinom rujna!

TRAILER TITLANI

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno