Foto: Kino Urania | Kinematografi press
“Stvar je u malim stvarima, Jimmy. Male te stvari rastrgaju, male te stvari… dovedu do uhićenja.”
Upravo takve sitnice i istančani instinkt za njihovim otkrivanjem, dovele su zamjenika šerifa okruga Kern Joea “Deke” Deacona (Denzel Washington) na glas iznimnog policajca. Ono što je trebalo biti brzi zadatak prikupljanja dokaza, pretvorilo se u potragu za ubojicom koji terorizira Los Angeles, čiji voditelj policijskog odjela Jim Baxter (Rami Malek) angažira Deka kao pomoć u istrazi. No dok prate ubojicu, Baxter otkriva uznemirujuće tajne koje bi mogle ugroziti puno više od njegovog slučaja. Ne propustite premijerno pogledati napeti kriminalistički triler Male stvari od ovoga četvrtka u kinu Urania.
U novom filmskom tjednu uz napeti kriminalistički triler “Male stvari” na program premijerno stiže i animirana i sinkronizirana avantura Priče iz skrivenog grada: Drvo želja o skrivenom gradu i njegovim stanovnicima kojima zaprijeti ledena oluja, a spas ovisi o mladoj oposumki Kerry koja je i skrivila ovu nesreću.
Ne propustite pogledati ni akcijski triler Zaštitnik, o ratnom veteranu Jimu Hansonu (Liam Neeson) čiji se život naglo mijenja nakon susreta s majkom i sinom ilegalnim imigrantima i koji pokušava spasiti dječaka od narko kartela, španjolsku komediju Dok nas vjenčanje ne rastavi, o Marini koja je primorana organizirati vjenčanje iz snova muškarcu u kojeg je zaljubljena te crtić Duša (Pixar) o učitelju glazbe Joeu koji je oduvijek sanjao da će postati profesionalni jazz svirač.
U Kino klub od četvrtka premijerno dolazi dramedija francuskog redatelja Nicolasa Parisera ovjenčana nagradom Europa Cinemas Label, najprestižnijim priznanjem u sekciji 15 dana autora u Cannesu 2019. – Alice i gradonačelnik. Još ovaj tjedan možete pogledati i obiteljsku sportsku avanturu Najnogometaši koja progovara o prijateljstvu i čarima djetinjstva te melankolično humoristični kaleidoskop Roya Anderssona O beskraju, koji je nagrađen Srebrnim lavom u Veneciji 2019. godine.
Novi program kina Urania možete pogledati OVDJE.