U 2. kolu Otvorene karate lige, koje je održano 16. prosinca u sportskoj dvorani Gradski vrt u Osijeku, nastupilo je 235 karataša iz 16 klubova. Boje KK “Max” Ivankovo branilo je 13 natjecatelja u 27 kategorija koji su tom prilikom osvojili 25 odličja i to 14 zlatnih, 8 srebrnih i 3 brončana.

Zlatno odličje osvojili su: Petra Dogan, Eva Požega, Luka Požega, Leon Vukoja 2x, Matej Tisucki 2x, Emanuela Kockarević 2x, Iva Kockarević, Lara Žgela, Luka Žgela 2x i mlađe učenice u kategoriji borbe ekipno u sastavu Lara Žgela, Eva Požega i Petra Dogan. Srebrno odličje osvojili su: Matej Naletilić, Luka Požega, Leon Vukoja, Luka Žgela, Marko Jurić 2x, Petra Dogan i učenici u kategoriji borbe ekipno u sastavu Luka Požega, Luka Žgela, Leon Vukoja i Matej Naletilić. Brončana odličja osvojili su: Luka Žgela, Leon Vukoja i Lara Žgela. Na natjecanju su još nastupili Gabrijela Sambol i Petar Barišić koji u repasažu nisu uspjeli doći do pobjedničkog postolja.

U konkurenciji 16 klubova Karate klub “Max” Ivankovo osvojio je 1. mjesto te je učvrstio 1. poziciju nakon završetka jesenskog dijela prvenstva. Natjecatelje je vodio učitelj karatea David Žgela. Glavni sudac na natjecanju bio je i naši učitelji karatea Zdravko Perlić.