Zahvaljujući novom traileru, znamo kako će u novom filmu “The Avengers: Endgame” biti mjesta za standardne super i antiheroje, kao što su: Captain America, Iron Man, Thor, Thanos, Bruce Banner (Hulk), Black Widow, Ant-Man, War Machine, Rocket, Nebula i Hawkaeye. Donosimo pregled ostalih likova, za koje je potvrđeno ili pak postoji opravdana sumnja da će naći svoje mjesto u budućem blokbusteru: Captain Marvel, Black Panther i Shuri, Spider-Man, Scarlet Witch, Bucky, The Ancient One i Crossbones.

Nisu potvrđeni ali se ipak špekulira kako bi se mogli pojaviti u novom nastavku Osvetnika: Gamora (Zoe Saldana je prije nekoliko mjeseci na Instagramu postavila video na kome se šminka za ulogu Gamore, a sve izgleda kao da to radi upravo za potrebe snimanja filma),  Okoye (Okoye je bila jedna od “glavnih” likova koja nije pretvorena u prah i pepeo u “Osvetnicima: Rat beskonačnosti”. Ali, ujedno je i jedina “bitna” koje nema u traileru za novi film. Ipak, na snimanju je viđen kaskader koji ju je “dublirao” u opasnim scenama, pa se pretpostavlja da će bit i u novom filmu).

Nadalje, Vision (iako smo ga vidjeli da umire već dva puta, svi su izgleda da će se Paul Bettany vratiti i u novom filmu. Uostalom, dobar dio prethodnog filma Shuri i Osvetnici mu nastoje pomoći preživjeti bez Infinity kamena, što je navelo neke fanove da pomisle da je on još uvijek živ u kompjuterima zemlje Wakanda.

Captain Marvel

Valkyrie (Lik koji je predstavljen u Thor: Ragnarök, postao je jedna od Thorovih velikih saveznica, ali je upadljivo bila odsutna “Ratu beskonačnosti”. Kasnije su braća Russo izjavila da je Valkyrie jedna od onih likova kojma je Thanos dopustio preživjeti. Iako nema potvrda ni da će se pojaviti u novom filmu, u setu igračaka predviđenim za “Endgame” nalazi se i njena figurica).

Cassie Lang (Prije nekoliko mjeseci, glumica Emma Fuhrmann potvrdila je da će se pojaviti u “Spider-Man: Far From Home”, mada nije rekla koji lik će glumiti. Ipak, uporni paparaci otkrili su da će to biti “starija verzija” Cassie Lang, kćeri čovjeka po imenu Scott Lang, to jest Ant-Mana.

Nick Fury i Maria Hill (postkredit scena iz “Rata beskonačnosti” pokazala je kako se agenti
S.H.I.E.L.D. pretvaraju u pepeo, ali je nedavno i potvrđeno da će se oba lika vratiti iz mrtvih u novom “Spider-Manu Far From Home”. Nije poznato da li to znači da će biti nazočni i u “Avengers: Edgame”, ali je to dovoljno da se posve opravdano pretpostavlja).