25 C
Vinkovci
Petak, 29. rujna 2023.

Kolovoz na Ljetnom trgu

Više od autora

- vl promo-

Još jedan lud i nezaboravan ljetni mjesec je za nama, a kolovoz donosi brojna iznenađenja na Ljetni trg. Vinkovačko ljeto još je daleko od svog kraja, ali već od sljedećeg tjedna dolazi u sasvim novim formatima. No, ponajprije napravimo pregled proteklog tjedna.

U ponedjeljak je Plesni klub D&D u gradskom parku održao posljednji ovoljetni program “Zumba fitness u parku“, a to će danas u 20:30 i sutra u 20 sati učiniti i ekipa iz Udruge XO-VK i Hang Loose-a, posljednjim Jam session-om i Rockabilly plesnom radionicom. Naučene korake moći ćete demonstrirati na nadolazećem 2. Hang Loose Rockabilly festivalu.

U petak, u 18 sati, Društvo naša djeca u središnjem gradskom parku organizira Kreativnu dječju radionicu, dok će u 20 sati na pozornici za velike i male zasvirati Veky party.

U subotu, s početkom u 20 i 30, na pozornici pod kupolom Ljetnog trga građani će moći grozničavu subotnju večer započeti s odličnim koncertom The Karambola.

Nadalje, u nedjelju i povodom obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti te Dana hrvatskih branitelja, Grad Vinkovci svoje građane časti koncertom Najboljih hrvatskih tamburaša. Koncert započinje u 20 i 30 te će se također održati na pozornici ispod kupole u središnjem gradskom parku.

Pokrovitelj Vinkovačkog ljeta je Grad Vinkovci, a svi su sadržaji za građane besplatni.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno