17 C
Vinkovci
Nedjelja, 26. svibnja 2024.

Kristian Šoštar: Borit ćemo se do zadnje sekunde da dovedemo prvu ligu u Vinkovce

Više od autora

- vl promo-

Vrgorac i Aurelia večerašnjom će utakmicom otvoriti finalnu seriju kvalifikacija za popunu SuperSport HMNL. Početak prvog susreta finala zakazan je za 18 sati, a kakvo je stanje u taboru vinkovačkog kluba saznali smo od trenera Kristiana Šoštara.

„Očekujemo sigurno najtežu utakmicu do sada u sezoni, to pogotovo ima svoju težinu kada vidimo da smo imali dvije utakmice s Rijekom, a tu su bili i polufinalni susreti protiv Nove Gradiške. Međutim, smatram da će nam sada za još jednu stepenicu biti teže, ali mislim da smo spremni za izazove koji nas očekuju”, kazao je Šoštar.

Delegacija Aurelije u Makarsku je stigla prije dva dana, a vodstvo kluba omogućilo je odlične uvjete kako bi se igrači što bolje pripremili. Kako sam trener Šoštar kaže, od dvorane i hotela sve je na reprezentativnoj razini.


FOTO: MNK Aurelia Futsal (Instagram)

„Mislim da smo dobili sve što nam je potrebno, a sada je sve na nama i igračima da na terenu damo svoj maksimum. Naravno, to nije garancija da ćemo mi pobijediti u ovom susretu ili u idućem, ali možemo garantirati da ćemo se boriti od prve do zadnje sekunde da ostvarimo pobjede i dovedemo prvu ligu u Vinkovce. Smatram da smo to s mnogim stvarima i zaslužili, ali uvijek se pita i protivnika”, ističe trener Aurelije.

Vrgorac je regularni dio sezone završio na pretposljednjem mjestu u elitnom rangu hrvatskog futsala. Prvu ligu izborit će klub koji prvi stigne do dvije pobjede u finalnoj seriji, a idućeg tjedna na rasporedu je dvoboj u Ciglici.

„U svakom slučaju, očekujemo težak i zanimljiv susret, a vjerujem da bez obzira na prvoligaško iskustvo Vrgorca i igrače koji imaju puno više prvoligaških i međunarodnih utakmica, vjerujem da imamo što za reći danas i da ćemo to pokazati na parketu”, zaključuje Šoštar.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno