Kako stoji u priopćenju Policijske uprave vukovarsko-srijemske, Centar za hitnu medicinu OŽB Vinkovci dojavio je 8. siječnja u 23,50 sati kako je 32- godišnjak iz Vinkovaca zatražio liječničku pomoć zbog ubodne rane u predjelu abdomena. Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđena je sumnja kako je 36-godišnjak iz Vinkovaca, 8. siječnja, na terasi ugostiteljskog objekta u Vinkovcima u Ulici kneza Mislava nakon verbalnog sukoba oštrim predmetom zadao jednu ubodnu ranu te tako teže ozlijedio 32-godišnjaka iz Vinkovaca. Zbog nanošenja teške tjelesne ozlijede, 36-godišnjak je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je 42-godišnjak iz Mohova, 31. prosinca 2019. godine, počinio provalu u radne strojeve koji su se nalazili na odlagalištu pijeska u Vukovaru, Priljevo te otuđio pogonsko gorivo i akumulatore. Pronađeni otuđeni predmeti vraćeni su vlasniku, 60-godišnjaku iz Vukovara.

Na području PU vukovarsko-srijemske tijekom protekla 48 sata zabilježene su tri prometne nesreće, od čega dvije prometne nesreće u kojima je nastupila samo materijalna šteta (Vukovar, Vinkovci) te jedna prometna nesreća u kojoj je jedna osoba lakše ozlijeđena (Vinkovci).