Zimska sjeta ne može biti u punom zamahu bez nove glazbe popularne američke pjevačice. U svom prepoznatljivom stilu, Lana je predstavila melankoličnu Hope Is A Dangerous Thing For A Woman Like Me To Have – But I Have It.

Lana je i u ovoj pjesmi pokazala kako se odlično snalazi s minimalističkim aranžmanom, čime još više do izražaja dolazi njen talent za pisanje tekstova koje njeni fanovi već dugi niz godina uspoređuju s prvoklasnom poezijom. Osim nje, produkciju potpisuje i Jack Antonoff (St. Vincent, Lorde, P!nk, Taylor Swift). U skladu s već spomenutom minimalističkom estetikom, vizualni identitet koji prati singl sastoji se od jednostavne, ali hipnotizirajuće fotografije pjevačice.

Glazbenica i Antonoff već su surađivali na nedavno objavljenim pjesmama kojima je najavljen njen šesti studijski album “Norman Fucking Rockwell”, čija se objava može očekivati sredinom ove godine. Riječ je o singlovima “Venice Bitch” i “Mariners Apartment Complex”, a potonja je svjetsku premijeru doživjela kao Hottest Record In The World u Annie Mac showu na BBC Radio 1.

Spot za “Mariners Apartment Complex” u Hrvatskoj je dospio na trending listu manje od 24 sata nakon objave, a pjevačica je na njemu surađivala sa sestrom, umjetničkog imena Chuck.

Pravog imena Elizabeth Grant, Lana Del Rey postala je viralna senzacija 2011. godine nakon što je na YouTube postavila spot za pjesme “Video Games” i “Blue Jeans”. Samo godinu dana kasnije, zahvaljujući prvijencu “Born To Die” postala je jedna od najpoznatijih predstavnica sanjive pop glazbe. Široka publika pjevačicu najviše pamti i po pjesmama “Young and Beautiful”, “Ride“ i “National Anthem”.