9 C
Vinkovci
Četvrtak, 29. veljače 2024.

Legendarni Woody Allen najavio povlačenje s filma

Više od autora

- vl promo-

Woody Allen ponovno je potvrdio svoj plan da se povuče nakon izlaska svog sljedećeg filma, rekavši da će početi pisati roman. Ranije ove godine, redatelj je priznao da je njegova strast prema snimanju filmova počela blijedjeti i da mu to više nije zadovoljstvo.

U razgovoru s Alecom Baldwinom preko Instagram Livea, rekao je: “Nestalo je puno uzbuđenja”, rekao je Allen. “Sada snimate film i dobijete nekoliko tjedana u kinu, a onda ide na streaming ili plaćanje po gledanju. Nije isto. Nije mi tako ugodno.”


“Ne zabavljam se isto kao kad radim film za kino. Bio je lijep osjećaj znati da ga je jednom gledalo 500 ljudi… Ne znam kako se osjećam kad snimam filmove. Napravit ću još jedan pa ću vidjeti kakav će biti osjećaj.”

Allenov sljedeći film, “Wasp 22”, trebao bi se početi snimati u Parizu ove jeseni, a u novom intervjuu za La Vanguardiu Allen je rekao: “Moja ideja, u načelu, nije više snimati filmove, nego usredotočiti se na pisanje”, dodajući da će njegov sljedeći projekt biti roman.” (izvor: ravnododna.com)

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno