16 C
Vinkovci
Nedjelja, 25. rujna 2022.

Let 3 i T.B.F. predstavljaju spot za legendarnu pjesmu Izgubljeni

Više od autora

- vl promo-Jedan od najvećih hrvatskih rock singlova svih vremena ‘Izgubljeni’ Leta 3, nedavno je doživio potpuni glazbeni preobražaj u verziji u kojoj su se legendarnim riječkim rockerima pridružili ništa manje legendarni T.B.F., a sve je zaokruženo zvukovima Meksika u izvedbi maricahi benda El Combo.

Ova zanimljiva glazbena suradnja koja je javnosti predstavljena na ovogodišnjem izdanju Antivalentinova, dobila je i svoje video izdanje. Video spot je sniman upravo na Antivalentinovu 3 u prepunom Domu sportova i vjerno preslikava euforiju ovog velikog glazbenog spektakla.

Tko su Izgubljeni? Oni su, kako kažu glazbenici, nazivnik za sve one koji se ne osjećaju kao dio današnje društvene svakodnevice već razmišljaju o nekim boljim svjetovima i pokušavaju ih stvarati baveći se umjetnošću.

‘Jako sam zadovoljan suradnjom, bila je to prirodna, spontana, inspirativna suradnja. U glazbenom i kulturološkom smislu nam je Let 3 pojam izvrsnosti i kreativnosti. Osjećam kao da dijelimo puno toga zajedničkog, mi svi želimo živjeti u boljem svijetu, tako se nalaze „Izgubljeni“, tako smo se mi našli.’ , kaže Saša Antić iz T.B.F.-a.

Novom glazbenom suradnjom je  jako je zadovoljan i glavni autor pjesme – Zoran Prodanović Prlja: ” To je to, nezaboravno, neprocijenjivo iskustvo i doživljaj. Obraditi ovu pjesmu u ovom dream teamu energije, emocije, duha i suverenosti vladanja umijećem baratanja instrumentima, glasovima, pozornicom je jednostavno čudo! Baza je Let 3 rock mašina, a na to se savršeno nadovezuju El Combo sa svojim mentalitetom i izvedbom, a onda preko te torte ulete T.B.F., onakvi kakvi jesu i bit će, subverzivne kreativne splitske pantigane! Naravno, ne smijemo izostaviti i dupkom punu dvoranu i našu vjernu publiku koja se svojim angažmanom savršeno uklopila u ovu glazbenoscensku, energetsku dizalicu!”

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno