23 C
Vinkovci
Utorak, 28. svibnja 2024.

Licencirani trener u MNK-u Vinkovci

Više od autora

- vl promo-
Mario Kurhelec
Mario Kurhelec
mario.kurhelec@novosti.hr

Nakon prve ovosezonske pobjede nad MNK Autodijelovi Tokić iz MNK Vinkovci s ponosom su izvijestili kako je kapetan Vinkovaca Josip Haluška završio tečaj za futsal C licencu i postao licencirani trener.

Svoje će znanje prenositi kako na mlađe kategorije tako i na svoje suigrače. Uz sve igračke uspjehe Haluška ima i nekoliko zapaženih trenerskih uspjeha kao što su kadetska i juniorska državna završnica.

„Kada je sadašnja uprava preuzela klub, postavila je jasne ciljeve i ova licenca je samo jedna stepenica u podizanju kluba na visoku razinu kakvu zaslužuje”, izjavio je Josip Haluška.


Veliki je to poticaj za vinkovački klub i jedna od prvih licenci u povijesti MNK-a. Svi zainteresirani mogu se učlaniti i biti dio najstarijeg malonogometnog kluba u županiji kupnjom članske iskaznice. Cijena iskaznice je 100 kuna, a s njom ostvarujete pravo besplatnog ulaza na ovosezonske domaće utakmice kluba. Sljedeću utakmicu 5. kola 2. HMNL Vinkovčani igraju u Županji kod Futsal Olimpijca i to sutra od 20,30 sati.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno