18 C
Vinkovci
Četvrtak, 1. lipnja 2023.

Lili Gee objavila svoj treći samostalni singl koji nosi naslov Sama pod zvijezdama

Više od autora

- vl promo-

Zagrebačka pjevačica Lili Gee predstavlja pjesmu Sama pod zvijezdama, treći singl kojim najavljuje dugoočekivani debitantski album. Riječ je o vedroj, toploj i sunčanoj ljetnoj pjesmi ljubavne tematike. Glazbu i aranžman potpisuje Miroslav Odak, koji je s Lidijom Graovac napisao i tekst, glazbeni producent je Alen Šenkovski, pjesmu su snimili Jure Bura i Alen Šenkovski, a u režiji Željka Petreša je snimljen videospot.

‘Spot je snimljen na ulicama Šibenika, mi smo bili ulični svirači koji su pjevali o ljubavi. Lili pleše sama jer joj se ljubav sakrila, a ona je traži polako, osluškuje je u morskim školjkama i travama dok pleše sama pod zvijezdama. Ova vesela pjesma natopljena je mirisom nadolazećeg ljeta i mora, ali i nade u pronalazak ljubavi u tom istom ljetu, jer – tada je sve moguće.’ – kaže Miroslav Odak.

Lili Gee iza sebe ima dosta glazbenog iskustva, a nekima je poznatija kao Miss Red Hunter. Naime, pod tim umjetničkim imenom je punih petnaest godina nastupala s grupom Soul Fingers, s kojom je nastupila na mnogobrojnim koncertima i festivalima diljem Europe i objavila album ‘No Fingers Like Soul Fingers’. Prošle godine je započela suradnju s Mirom Odakom i krenula u samostalnu glazbenu karijeru, koja je urodila pjesmama ‘Sunčan dan’, ‘Promijenila sam se’ te aktualnim singlom ‘Sama pod zvijezdama’.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno