23 C
Vinkovci
Utorak, 28. svibnja 2024.

Loreta Kovačević nova predsjednica Savjeta mladih Grada Vinkovaca

Više od autora

- vl promo-
Tihana Papac
Tihana Papachttps://novosti.hr
tihana.papac@novosti.hr

Predsjednica drugog saziva Savjeta mladih Grada Vinkovaca je Loreta Kovačević, zamjenik će joj biti dosadašnji predsjednik Marko Brnjić, a tajnica Anamarija Tenđera. Jedanaest izabranih bit će glas mladih koji treba doprijeti do Gradskog vijeća preko gradske uprave, odlučili su međusobom na Konstituirajućoj sjednici.

Ova magistra primarnog obrazovanja, učiteljica je razredne nastave, a trenutno je završila prvu godinu poslijediplomskog doktorskog studija Obrazovne znanosti i perspektive obrazovanja u Osijeku.

“Okvirni plan prioritetno će se temeljiti na radionicama, edukaciji i obrazovanju, a drugi se dio odnosi na zabavni sadržaj za mlade uz kvizove znanja, druženja i slično. Trudit ćemo se timski pristupiti suradnji mladih i Grada, a onima koje predstavljamo otvoreni smo za prijedloge i prihvaćanje svih dobrih ideja”, najavila je preliminarno Loreta Kovačević.



“Osobito nas raduje da novi saziv čine predstavnici udruga – od Društva naša djeca, Udruge mladih XO i Mladi protiv gladi, uz šest predstavnika političke stranke (HDZ). To potvrđuje da je interes udruga za rad Savjeta mladih prisutan, a struktura je raznovrsna što će otvoriti prostor za dodatne aktivnosti i programe”, istaknula je pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Vinkovaca Andrea Vinković koja je sudjelovala na Konstituirajućoj sjednici i stavila se mladima na raspolaganje za komunikaciju svih njihovih potreba i želja.

A njih od danas svaki mladi čovjek, kroz udrugu unutar koje djeluje ili osobno, može predložiti Savjetu mladih Grada Vinkovaca koji će se pobrinuti da sve konstruktivno, smisleno i realno ostvarivo stigne do gradskih čelnika.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno