Jedan od najpopularnijih predstavnika indie rocka, neponovljivi Kanađanin Mac DeMarco, opet nas je impresionirao vlastitom kreativnošću. Uz objavu novog singla Nobody, najavio je i novi studijski album naziva “Here Comes The Cowboy”.

Mac je ujedno sudjelovao u produkciji singla, koji kroz izrazito pamtljivu gitarsku melodiju i tekst o suočavanju s popularnošću potvrđuje Macov status kao jednog od autentičnijih indie kantautora današnjice. Za pjesmu je snimljen i spot koji glazbenika prikazuje kao “čovjeka-guštera”, ali i kauboja.

Mac DeMarco, 2019. | Foto: Universal Music press

“Nobody” će se naći na Macovom nadolazećem studijskom albumu “Here Comes The Cowboy”, koji možemo očekivati 10. svibnja ove godine. Posljednje studijsko izdanje Kanađanin je objavio 2017. godine pod nazivom “This Old Dog”, na kojem su se našli singlovi poput “My Old Man” i “One More Love Song”.

Mac DeMarco rođen je 1990. godine u kanadskom gradu Duncan. Interes za glazbu pokazivao je još u školskim danima, kada je svirao u nekoliko bendova i istraživao žanrove poput post-punka, R&B glazbe i garage rocka. Veliku pažnju publike i pohvale brojnih glazbenih kritičara donijelo mu je drugo studijsko izdanje – “Salad Days”, koje je bilo nominirano za glazbenu nagradu Polaris.

DeMarco će početkom travnja krenuti na veliku sjevernoameričku i europsku turneju.