27 C
Vinkovci
Četvrtak, 25. srpnja 2024.

Makarske Rezerve himničnim singlom Koga briga za zvijezde najavljuju izlazak debija Ravno u zamku

Više od autora

- vl promo-

Rezerve, rock ‘n’ roll bend iz Makarske, predstavljaju video spot za svoj najnoviji singl Koga briga za zvijezde kojim najavljuju izlazak albuma prvijenca Ravno u zamku u izdanju Croatia Recordsa. Spot je režirao talentirani Milan Latković s kojim su već surađivali na spotovima za singlove ‘Ne voli, ne voli’, ‘Madona’ i ‘Potoci suza’ i koji je dao Rezervama prepoznatljiv vizualni identitet – moderno i retro Rezerve nose ponosno. Oni spajaju romantično i tragično, pettyjevske rifove i ramonesovsku zaigranost i nema sumnje da će njihov album prvijenac ‘Ravno u zamku’ biti pravo osvježenje na domaćoj rock sceni.

Rezerve stvaraju romantičnu rock ‘n’ roll glazbu za zločeste dečke i curice, a pripadajući spot je upravo to, priča o zločestom glavnom liku kojeg ipak na kraju stiže ruka pravde. U spotu se, uz gitaristu Rezervi Antu Puharića koji je utjelovio glavnog lika, pojavljuju sjajne Đana Kuzmanić, Uršula Najev i Zorana Kačić-Čatipović.

Singl ‘Koga briga za zvijezde’ obogaćen je brass sekcijom: Tea Bašković, Božo Škarica, Marin Klarić i Mislav Norac (sax solo) – ova himnična oda nesretnoj ljubavi potvrđuje da punk rock rifovi i springsteenovski štih uvijek iznova mogu ispričati najljepšu priču, upravo ovakvu kakva je ‘Koga briga za zvijezde’.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno