18 C
Vinkovci
Utorak, 28. svibnja 2024.

Matu-regata za posljednji srednjoškolski dan našim maturantima

Više od autora

- vl promo-

Kao što smo već ranije najavili, Udruga Vinkovački lađari i Kajak kanu klub Vinkovci sutra će, posljednjeg dana nastave za maturante, organizirati Matu-regatu.

U 10:30 će biti održana smotra natjecatelja na mostu kod Termi, kao i intoniranje državne himne i pozdravni govori. Od 11 do 15 sati slijedi natjecanje u veslanju lađa, a u 15 sati dodijelit će se nagrade uz prigodni program. Glavni organizatori su Stjepan i Bruno Sertić, Dino Peraica te Domagoj Horvat.

Ukupno će sudjelovati sedam škola, a radi se o Ekonomskoj i trgovačkoj školi Ivana Domca, Poljoprivredno-šumarskoj školi, Srednjoj strukovnoj školi, Gimnaziji Matije Antuna Reljkovića, Industrijsko-obrtničkoj školi Silvije Strahimira Kranjčevića, Tehničkoj školi Ruđera Boškovića te Drvodjelsko-tehničkoj školi.


Natjecatelji će biti isključivo maturanti, podijelit će se nagrade, ali i prijelazni pehar pobjedničkoj školi. Glazba i ručak upotpunit će bogat program.

Kako učenici ne bi na Matu-regatu došli nespremni, organizatori su proveli i trening za sutrašnje natjecatelje.

Dođite i podržite ovu unikatnu ideju koja je namjena našim maturantima, a zasigurno se radi o početku jedne lijepe priče koja bi s vremenom trebala izrasti u tradiciju.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno