16 C
Vinkovci
Petak, 12. travnja 2024.

Na 40 stranica povodom Dana državnosti veliko izdanje Vinkovačkog lista

Više od autora

- vl promo-
Tihana Papac
Tihana Papachttps://novosti.hr
tihana.papac@novosti.hr

Posebno izdanje ide uvijek uz posebne datume uz koje smo i tematski vezali najveći dio novog broja Vinkovačkog lista koji je otišao u tisak, a ujutro čeka na budicama i ostalim prodajnim mjestima.

U utorak, 30. svibnja slavimo Dan državnosti Republike Hrvatske i Dan hrvatskih branitelja grada Vinkovaca.

Tim povodom evo našeg izbora iz tema:

LEGENDARNA 109. VINKOVAČKA BRIGADA

Najavljujemo 32. godišnjicu osnutka u nedjelju 28. svibnja uz odavanje počasti poginulima, misu zadušnicu i svečani program u Sokolskom domu na Sopotu.

UMIROVLJENI BRANITELJ JOZO ČAVAR ZA VINKOVAČKI LIST

U povodu 32. obljetnice legendarne 109. vinkovačke brigade prvi put svoju ratnu priču iznosi jedan od omiljenih vinkovačkih branitelja koji danas gotovo sva događanja u gradu dokumentira svojim fotoobjektivom.

PRIREZ ODLAZI U POVIJEST, RAST PLAĆA U VINKOVCIMA?

Pitali smo naše čitatelje u anketi na portalu novosti.hr vjeruju li ovim predviđanjima, rezultat donosimo u temi o najvljenoj poreznoj reformi.

DOKAPITALIZACIJA HNK CIBALIA

Istražujemo što donosi osim financijskog pospremanja, tko će biti top, tko flop, zašto je klub morao postaviti natpis zabrane ulaska na novi umjetni teren, je li normalno da treneri skupljaju smeće s novog terena?

MARATONSKO GRADSKO VIJEĆEDonosimo izbor iz zanimljivih rasprava na temu Cibalije, muzeja, otpada. Provjerili smo koliko Vinkovčani koriste ostale usluge Nevkoša.

PREDSTAVLJAMO

FOOD CLICK – portal Vinkovčanina Marija Ivankovića za online narudžbe isključivo naših lokalnih restorana na jednom mjestu. Doznajte čime će proširiti svoju ponudu interesantnu korisnicima.

NORIJADA ZA OKO 700 MATURANATA

Vinkovački maturanti sutra slave kraj srednjoškolskog obrazovanja. Neće izostati veliko zajedničko Šokačko kolo nakon kojega se nastavlja zabava do ponoći. Policija uz čestitke apelira na primjereno slavlje ulicama grada

U FOKUSU FILIP KOVAČEVIĆ, PERSPEKTIVNI ČUVAR NEBESKOPLAVE MREŽE

S našim samozatajnim vratarom razgovarali smo na golmanskom treningu. Ugovor ga za nebeskoplavu svlačionicu veže do 2024. O planovima, prednostima i manjkavostima, rezultatima i novom pozivu izbornika Ognjena Vukojevića u sastav U-20 Hrvatske reprezentacije, pretresli smo u pauzama treniranja.

HNK CIBALIA – NK RUDEŠ

U predzadnjem drugoligaškom kolu, najavljujemo nogometnu poslasticu u nedjelju poslije ručka od 15 sati na stadionu u Lenijama!

Ovog vikenda preporučujemo Festival folklora Robert Bajtal, Čobanijadu, 12. susrete u Neudorfu i 23. Mikrofoniju u eteru Radio Vinkovaca u srijedu od 18 sati u live prijenosu na društvenim mrežama uz Tamburaški sastav Đeram…

Svim našim čitateljima čestitamo Dan državnosti Republike Hrvatske!

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno