Valentinovo uz Meri, Anitu i Jelenu? Bolje ne može! Cijena ulaznice u pretprodaji je 65 kuna, na dan će ako ih ostane koštati 80 kuna i mogu se kupiti tijekom radnog vremena Saxa. Broj ulaznica je ograničen, a koncert  je polusjedeći i počinje u 21h.

When Tomorrow Comes je njihov zajednički koncert kroz koji Meri Jaman, Anita Valo (Meritas) i Jelena Radan s užitkom izvode pjesme autora i izvođača koji su ih pratili kroz njihovo sazrijevanje do danas. Zapravo su započele samo sa ženskim pismom, ali su kroz godine nastupanja u ovoj kombinaciji proširile glazbenu priču na pjesme koje im nešto znače i za koje bi voljele da su pisane za njih. Osim stranih, na popisu su i njihove autorske pjesme, a uz pratnju glazbenika Ivana Božanića na bas gitari, Zdeslava Klarića na klavijaturama i Gorana Plejića na bubnju.

Jelena Radan i Meritas | Foto: Roberto Pavić | Hangtime Agency press

Tri različite osobnosti, vrhunski prateći bend, intimna atmosfera i Dan zaljubljenih učinit će ovu večer nezaboravnom. Vrijedi istaknuti i da je premijerno izdanje WTC-a bilo rasprodano nekoliko dana prije. Idealna je ovo prilika za pokloniti sebi i svojim boljim polovicama ili prijatelji(ca)ma izlazak na Valentinovo.

Na Valentinovo svi putevi vode u Sax!