28 C
Vinkovci
Petak, 12. kolovoza 2022.

Mile Kekin zavrtio novi singl Atlas – pogledajte novi spot

Više od autora

- vl promo-


Iako Miletov Reno 4 još nije odvozio cijeli put po radio postajama, došao nam je novi singl i spot ‘Atlas’!

‘Atlas je putna pjesma, kao što postoje putne rakijice nakon kojih nema nazad. To je pjesma gastarbajtera, pečalbara i onih kojima je samo pun kufer svega pa sjedaju u prvi bus, vlak i avion iako znaju ‘da ih nigdje ne čeka zemlja meda i mlijeka.’, kaže Mile.

MILE KEKIN, spot Atlas, 2018. / Photo: Roberto Pavić

Za pjesmu je snimljen i video spot, a režirao ga je jedan od najboljih domaćih redatelja – Radislav Jovanov Gonzo te je uz pomoć snimatelja Josipa Ivančića ovoj putopisnoj pjesmi dao art pečat.

Mile je ‘Atlas’, kaže, napisao u par minuta – snimio ga je Bojan Pahljina u RSL-u, producirao ga je Denis Mujadžić – Denyken, a masterirao Brad Blackwood.

‘Posebno moramo zahvaliti hrvatskim željeznicama na jeftinijim kartama i što su nam posudili kapu i onu palicu kojom se maše vlakovima. Hvala i Huljama, prijateljskom bendu, što su nam glumili u spotu i još nam pivu platili. Također, hvala šminkerici Kasandri što smo ispali ljepši nego što smo mogli zamisliti.’ – rekao je Mile Kekin

Sa snimanja spota Atlas Mileta Kekina, 2018. / Photo: Roberto Pavić

‘Atlas’ je druga autorska pjesma koju Mile Kekin planira objaviti na drugom solo albumu čiji je izlazak planiran krajem godine.

Inače, punih godinu dana ‘Reno 4’ Mile Kekina, vozio je kroz hrvatski radijski eter i doslovno poharao sve top liste. Pjesma je ove godine bila nominirana za Porin u najatraktivnijoj kategoriji – onoj za pjesmu godine.


Članovi Miletovog benda su:

Danko Krznarić – gitare i klavijature, perkusije i prateći vokali

Marko Bregant – gitare i prateći vokali

Andrija Lazo – harmonika i prateći vokali

Neven Jurić – Bas gitara i  prateći vokali

Matko Gaće – bubnjevi bez pratećih vokala

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno