12 C
Vinkovci
Četvrtak, 29. veljače 2024.

Mjesni odbor Zagrebački blok danas slavi svoga zaštitnika svetog Nikolu

Više od autora

- vl promo-
Josipa Haluška
Josipa Haluška
josipa.haluska@novosti.hr

Vinkovački Mjesni odbor Zagrebački blok danas, na blagdan svoga zaštitnika sv. Nikole biskupa, slavi Dan Mjesnog odbora.

Obilježavanje je počelo odavanjem počasti poginulim i nestalim hrvatskim braniteljima, paljenjem svijeća podno spomen ploče podignute na zgradi mjesnog odbora u čast svim hrabrim braniteljima ove vinkovačke četvrti, 15. travnja 2022.

Zagrebački blok inače je, čuli smo na današnjem obilježavanju, dosta miran kvart i bez nekih velikih, gorućih infrastrukturnih problema.

„Prilika je ovo da se okupimo, slavimo, radujemo se, ali i jačamo dobrosusjedske odnose. Moram zahvaliti našim braniteljima s ovoga područja koji su braneći ovaj dio grada branili cijele Vinkovce., ali i Hrvatsku. Hvala i svim mještanima Zagrebačkog bloka što doprinose kvaliteti svakodnevnog života”, poručio je danas zamjenik gradonačelnika Josip Romić.U ovom MO, istaknuo je, odrađeni su brojni projekti na aglomeraciji, uređenju kolnika, pješačkih staza i parkirališta, a u narednom periodu građani mogu očekivati nastavak aglomeracije u Ulici fra Didaka Buntića i u Klaićevoj ulici, izradu zelene oaze te projektiranje novih dječjih igrališta.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno