14 C
Vinkovci
Četvrtak, 29. veljače 2024.

Vreću punu sreće sveti Nikola donio u Stribor

Više od autora

- vl promo-
Josipa Haluška
Josipa Haluška
josipa.haluska@novosti.hr

Poseban je danas dan bio u dječjem vrtiću Stribor, stigao im je sveti Nikola! Noseći punu vreću poklona, bez ijedne šibe jer ju vinkovački mališani nisu ni zaslužili, izmamio je osmijehe na dječjim licima i na ovaj snježni dan donio veselu blagdansku atmosferu.

Kako nam je ispričala ravnateljica vrtića Suzana Zidar, djeca su cijelo jutro bila u iščekivanju, ali i u pripremama pjesmica kojima su dočekali svoga omiljenog sveca.

„Neizmjerno nam je drago što nam je Grad Vinkovci poslao svetog Nikolu. Djeca su sretna, radosna, vesela, vlada stvarno jedna nezaboravna atmosfera i vjerujem da će ovaj dan pamtiti još dugo”, rekla je Zidar.


Čizmice u prozoru, iščekivanje i radost današnjeg jutra kad je stigao sveti Nikola toliku su ushićenost donijeli da se riječima ne može ni opisati. A to je, kaže zamjenik gradonačelnika Josip Romić, najljepši i najdraži pokloni koje možemo dobiti.

„Sveti Nikola daruje nam toplinu, ljubav i radost u našim srcima te nas još jednom podsjeća koliko su djeca važna i koliko su ona naše neizmjerno blago. Svim malim Nikolinama i Nikolama želim sretan imendan i da zajedno sa svojim prijateljima i obiteljima uživaju u ovom predbožićnom razdoblju”, poručuje Romić.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno