-4 C
Vinkovci
Četvrtak, 9. veljače 2023.

Na prvenstvu Slavonije i Baranje 21 odličje za Karate klub Vinkovci

Više od autora

- vl promo-
Tihana Papac
Tihana Papachttps://novosti.hr
tihana.papac@novosti.hr

Karate klub Vinkovci nastupio je s 12 natjecatelja na Prvenstvu Slavonije i Baranje u sklopu 5. kola Otvorene karate lige u Osijeku.

Čak 21 odličje ponijeli su kući u konkurenciji 242 natjecatelja iz 17 klubova Istočne Hrvatske.


S 8 zlata, 5 srebra i 8 bronci u ukupnom poretku (borbe) vinkovački karatisti zauzeli su visoko 3. mjesto, odnosno 4. u poretku (borbe + kate) u konkurenciji 17 klubova što je također izvrsno s obzirom na to da na ovom turniru članovi kluba nisu nastupali u katama već isključivo u borbama.

FOTO: KK VINKOVCI
Treneri Jakov Šikić, Josip Županić i pomoćni Josip Slaviček pohvaljuju sve natjecatelje na prikazanim borbama i rezultatima, posebno brata i sestru Lucasa i Anastaziju Majstorović Lovrić kojima je ovo bilo prvo natjecanje uopće, a osvojili su svako po 2 odličja te pokazali veliki potencijal za budućnost.
Velika pohvala ide i Jakovu Matiću, povratniku u klub koji je pokazao hrabre borbe i osvojio dvije bronce.
Ovim posljednjim 5. kolom kompletirana je Otvorena karate liga za 2022. godinu te su po završetku iste dodijeljena priznanja najboljim klubovima i najboljim pojedincima u borbama i katama.
Karate klub “Vinkovci” ostvario je izvrsno 2. mjesto u ukupnom poretku (borbe) u konkurenciji 15 klubova.
U ukupnom poretku (borbe + kate) u konkurenciji 19 klubova zauzeo je visoko 4. mjesto.
U konkurenciji 86 natjecateljica (borbe) proglašene su tri najuspješnije od kojih čak dvije dolaze iz Karate kluba “Vinkovci”.
Ivana Slaviček primila je pehar za 2. mjesto s osvojenih 680 bodova dok je Eva Maloševac s osvojenih 665 bodova primila pehar za 3. mjesto.
FOTO: KK VINKOVCI

Nakon uspješno odrađenog turnira, klub nastavlja s planiranim aktivnostima te ovim putem poziva sve zainteresirane da se priključe treninzima koji se održavaju u Fitness centru Zara (2. kat) – Kralja Zvonimira 68, Vinkovci – ponedjeljkom, srijedom i petkom od 19.30 do 21 sat.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno