5 C
Vinkovci
Petak, 3. veljače 2023.

Najbolja ekipa je ”Vukovarska kuća Cerera-agro“

Više od autora

- vl promo-
Josipa Haluška
Josipa Haluška
josipa.haluska@novosti.hr

Nakon četiri dana turnira, 11. izdanje malonogometnog Memorijala „Marko Babić 2018.“, koji se igra u spomen na heroja obrane Vukovara, dobilo je pobjednika. Ekipa „Vukovarska kuća Cerera-agro“ u finalu je, nakon udaraca sa sedam metara, slavila protiv favorizirane momčadi „Đavo tapu Dental centar Čes“. U susretu za treće mjesto ekipa „Auto servis Nikica“ bila je bolja od Borovo grafa sa 3:1. Tako je pobjednička ekipa otišla kući bogatija za 10 tisuća kuna, drugoplasirana za 5 tisuća kuna, brončani za 2 tisuće, a Borovo graf, koji je osvojio 4. mjesto, odlazi s tisuću kuna.

Osim u seniorskom dijelu, posebnost ovogodišnjeg Memorijala bila je u nastupu mladih nogometaša lokalnih klubova, a prema riječima organizatora, iduće godine želja je osnažiti taj dio turnira i privući djecu iz cijele Hrvatske. Pehare najuspješnijim ekipama dodijelila je Kata Lozančić, sestra Marka Babića.

Ovogodišnji Memorijal igrao se u organizaciji Udruge hrvatskih branitelja Trpinjske ceste, a pod pokroviteljstvom Ministarstva hrvatskih branitelja i Grada Vukovara.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno