16 C
Vinkovci
Nedjelja, 25. rujna 2022.

Nakon Charlize Theron ni Helen Mirren nije odoljela franšizi Brzi i žestoki

Više od autora

- vl promo-f_helen-mirren_glumi-u-fast-8_ST

Helen Mirren je u nedavnom intervjuu za magazin Elle potvrdila da se priključila glumačkoj postavi osmog dijela franšize ‘Brzi i žestoki’ (Fast & Furious). Želju da bude dio novog Fast & Furious ostvarenja izrazila je još tijekom 2015. kada je u intervjuu za Yahoo rekla da žarko želi biti ludi vozač u novom filmu ‘Brzi i žestoki’, te da obožava Vina Diesela jer je sjajan i pametan momak.

Iste godine, Vin Diesel je na MTV-u podržavao Mirren u njenim nastojanjima i tom prilikom joj poručio da ‘pazi što želi jer se nalazi na njegovoj listi’. Helen Mirren je nedavno dodijeljena uloga Magdalene, bivše agentice CIA-e.

U planu je da ‘Fast 8’ pokrene novu trilogiju ‘Fast & Furios’, a režira ga F. Gary Gray, poznat po ostvarenjima ‘Petak’ (1995.), ‘Pregovarač’ (1998.), Dobar posao u Italiji (2003.) te hvaljenom prošlogodišnjem ‘Straight Outta Compton’.

‘Fast 8’ će na području SAD-a biti pušten u kino distribuciju 14. travnja 2017, deveti film će biti objavljen 19. travnja 2019., a planirano je da deseti dio krene u oficijalnu kino distribuciju 2. travnja 2021. godine.

‘Fast & Furious 8, 9 i 10’ nisu jedini budući filmovi koje Universal planira snimiti u okviru franšize jer je u planu snimanje spinoff verzija i prequela. Osim Mirrenove, trenutnu glumačku postavu filma ‘Fast 8’ čine Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Chris Ludacris Bridges, Elsa Pataky, Nathalie Emmanuel i Lucas Black koji repriziraju svoje uloge. Osim njih potvrđeno je i ponovno pojavljivanje Jasona Stathama, Dwaynea Johnsona i Kurta Russella, a tu su i oskarovka Charlize Theron kao negativka Cipher, Kristofer Hivju kao jedan od njenih sljedbenika, te sin Clinta Eastwooda, Scott Eastwood. Snimanje filma ‘Fast 8’ počelo je u ožujku ove godine kraj jezera Myvatn, na sjeveru Islanda, a u travnhu je nastavljeno na području Havane. Ostale lokacije predviđene za snimanje su Atlanta, Cleveland i New York. [Filmofil.ba]

TRAILER TITLANI: BRZI I ŽESTOKI 7

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno