17 C
Vinkovci
Četvrtak, 30. ožujka 2023.

Nakon Lega i Pacmana i Tetris postaje film! I to SF triler?!

Više od autora

- vl promo-

f_tetris_postaje-sf-triler_ST

Da, dobro ste pročitali. Film o popularnoj i neprevaziđenoj igrici Tetris’ se snima i biće svojevrsni SF triler. U kratkoj povijesti razvoja film o Tetrisu je najavljivan još 2014, a tada je redatelj Brett Ratner trebao obavljati funkciju producenta na projektu.


Po pisanju portala Deadline, u opciji je prvo bila SF triler verzija i onda drama u stilu filma ‘Social Network’ o ruskom kreatoru igre Alexeyu Pajitnovu i njegovim nastojanjima da dobije dio prihoda od svog rada poslije pojavljivanja igrice 1984. Ali, kako sada stvari stoje, ipak će se raditi SF triler za koji koproducent Karry Kasanoff najavljuje kako će film biti potpuno iznenađenje. I da, planiran je kao trilogija, naravno, ako prvi dio uopće uspije na box officeu. Dio tima, kako glumačkog, tako i producentskog, uključivat će i Kineze, koji su tu radi financiranja.

Producenti polako spremaju cijeli projekt, tragaju za investitorima i razgovaraju sa agentima oko prodaje autorskih prava, a redatelj i glavni glumci su još daleko od samog filma. Plan je da se počne sa snimanjem 2018, što će se najvjerojatnije i dogoditi. Ostaje samo pitanje da li će The Tetris Movie biti više iznenađenje poput The Lego Movie ili razočarenje i katastrofa razmjera filma Pixels. [Filmofil.ba]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno