U subotu, 1. rujna, STK Cibalia Vinkovci organizirao je međunarodni stolnoteniski turnir Vinkovci open 2018. Turnir je okupio 146 igračica i igrača iz Hrvatske, Srbije, BiH i Slovačke te tako opravdao epitet međunarodnoga, a kako se održava treću godinu  zaredom, mogli bi se reći da postaje i tradicionalan. Svojom veličinom i brojem igrača nameće se kako vodeći stolnoteniski turnir za rekreativke i rekreativce u Slavoniji i Baranji.

Natjecanja su se odvijala u pet pojedinačnih kategorija te u konkurenciji parova. U prestižnoj, Apsolutnoj kategoriji naslov je obranio prošlogodišnji pobjednik Matija Barić, iz STK Igea Varaždin, nakon što je u finalu svladao jednog od najboljih mladih europkih igrača, slovaka Filipa Delinčaka .

Konačni rezultatati po kategorijama su sljedeći: u Apsolutnoj kategoriji 1. mjesto osvaja Barić – STK Igea Varaždin, 2. Delinčak i 3. Valentić/Mihaljević. U kategoriji do 39 godina 1. je Tiosavljević-STK Šid, 2.Stanić i 3. Ćirić/Rosandić. U kategoriji do 49 godina: 1.Belić-STK Dugo Selo, 2.Počuča i 3.Stanković/Lučić. Kategorija do 59 godina: 1.Valentić-STK Duga Resa, 2.Stevanović, 3.Mihočanec/Špoljarić. U kategoriji 60+ najbolji je bio Medvjedović-STK Zagreb, 2. mjesto osvaja Ahmetović i 3.Tomić/Janković. U Parovima 1. mjesto osvajaju Barić/Jurinec-STK Igea Varaždin, 2. mjesto Valentić/Pajević i 3.Mihaljević/Biber-Milošević/Guldan.