24 C
Vinkovci
Petak, 1. srpnja 2022.

Nastavlja se uređenje Zvonarske ulice u Vinkovcima

Više od autora

- vl promo-

Aneta Pšihistal
Aneta Pšihistal
aneta.psihistal@novosti.hr
U Zvonarskoj ulici u Vinkovcima u tijeku je uređenje dva nova ugibališta za autobuse kod Opće županijske bolnice Vinkovci. Radilište su danas posjetili zamjenik gradonačelnika Gabrijel Šokičić i pročelnik Upravnog odjela komunalnog gospodarstva i uređenja grada Dalibor Šandrk.
„Kao što je poznato, prošle godine cesta u Zvonarskoj ulici iz nadležnosti Hrvatskih cesta prešla je u nadležnost Grada. Tako da mi sada ovdje radimo dva nova ugibališta koja će pridonijeti i sigurnosti prometa kada govorimo o autobusnom prijevozu i općenito te i boljoj povezanosti. Bit će to ugibališta s nadstrešnicama i vjerujem da će građani biti zadovoljni”, istaknuo je Gabrijel Šokičić.
U ovom manjem projektu u dijelu komunalne infrastrukture predviđena je izgradnja još dva ugibališta istaknuo je Šokičić najavljujući skoro uređenje ugibališta u Ulici kralja Zvonimira iza podvožnjaka prema Slaviji također s ciljem povećanja sigurnosti putnika koji koriste autobusni prijevoz kao i općenito cestovnog prijevoza.
„Vrijednost projekta izgradnje četiri ugibališta je oko 100 tisuća kuna bez PDV-a”, istaknuo je Šokičić koji je ovom prilikom najavio i završetak radova na obnovi Zvonarske ulice uređenjem spoja s Ulicom Ruđera Boškovića u kojoj bi radovi trebali završiti pred ljeto te bi tako bio obnovljen i uređen cijeli potez kroz Zvonimirovu i Boškovićevu ulicu.
„Naši građani su već navikli da se stalno nešto radi i vjerujem da će i sada imati strpljenja jer kada završimo sve radove ovaj će potez biti uređen u cijelosti”, istaknuo je Gabrijel Šokičić.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno