U organizaciji STK Cibalia u nedjelju, 7. travnja, u sportskoj dvorani OŠ A.G. Matoš u Vinkovcima održan 2. pozivni memorijalni stolnoteniski turnir dr. Goran Grizelj koji je okupio 90 igračica i igrača iz Makedonije, Bosne i Hercegovine, Srbije i Hrvatske. Natjecanje je održano u pojedinačnoj konkurenciji u tri starosne kategorije (do 45, do 60 i preko 60 godina), a oni igrači koji su ispali u grupnom djelu natjecanja igrali su “utješnu kategoriju”.

Pojedinačno u kategoriji do 45 godina starosti najuspješniji je bio Dario Loboda, član STK “Odžaci”, drugi je bio Davor Lončar, član STK “Cibalia” Vinkovci, dok su treće mjesto podijelili Stanislav Lošić iz STK “Prečko” i Miroslav Rakić iz STK “Šid”. U kategoriji od 45 do 60 godina prvo mjesto osvojio je Ljubiša Milošević, drugi je bio Jovan Loboda, a treće mjesto podijelili su Radojica Glamočak i Damir Tomičić. U kategoriji preko 60 godina prvo mjesto pripalo Josipu Pelinu, drugo Zlatku Jankoviću, a treće su podijelili Vladimir Knežević i Mate Medvedović. Igra parova pripala je paru Jovan Loboda/Ljubiša Milošević. Drugo mjesto osvojio je par Kovačević/Rosandić, dok su trećeplasirani bili parovi Klobučar/Jularić i Danguzov/Danguzov.

Turnir je otvorila gospođa Nevenka Grizelj, majka prerano preminulog dr. Gorana Grizelja. Nagrade najboljima uručio je Danijel Jelinek, član Izvršnog odbora STK “Cibalia” Vinkovci.