Juniori se, kao i seniori, natječu u regionalnoj ligi koja broji 14 klubova, no zbog cjelokupne situacije i zabrana dosad je odigrano samo 5 kola. U juniorskoj ligi puno bolje stoji Aurelia koja nakon 4 odigrane utakmice ima 10 bodova i trenutno zauzima drugo mjesto i grabi prema prvom mjestu i završnici juniorskog prvenstva. Drugi vinkovački klub, MNK Vinkovci, nakon četiri kola ima isto toliko poraza i još ne zna za pobjedu ove sezone.

U sklopu 5. kola, koje se odigralo prošlog vikenda, MNK Vinkovci je gostovao u Slavonskom Brodu gdje je od MNK Brod poražen 5:3. Golove za Vinkovčane postigli su Jurišić i Japundžić (2). Aurelia je visokom pobjedom 16:2 svladala posljednju momčad lige, ekipu Jakšića, a čak 9 igrača upisalo se u listu strijelaca.

„S obzirom da je zabrana natjecanja i treniranja dugo na snazi, na naplatu nam dolaze godine rada i ulaganja u akademiju. Nedostatke koje imamo u igri nadoknađujemo ogromnom željom za igrom i pobjedom i to je nešto što je za primjer svim kategorijama u klubu”, rekao je Kristian Šoštar, trener juniora i seniora Aurelije.

U sljedećem kolu vinkovački klubovi idu na gostovanje, MNK Vinkovci u Valpovo na noge Maloj Mljekari, a Aurelia kod Nove Gradiške.