26 C
Vinkovci
Četvrtak, 25. srpnja 2024.

U nedjelju će Mozartine održati humanitarni koncert za udrugu SVE za NJU

Više od autora

- vl promo-

m_mozartine_humanitarni-koncert_ST

Pjevački studio MOZARTINE na vrhuncu sezone radi punom parom… Zagrebačke Mozartine koje su svojim klasičnim repertoarom, osim Hrvatske, osvojile i svijet proputovavši proteklih godina kroz gradove Bruxelles, London, Stockholm, Varšavu, Budimpeštu, Anconu, Beč, Graz, Pariz, New York i dr. trenutno su više okupirane pop-rock glazbom.

Naime, nakon odličnih suradnji s Damirom Urbanom na pjesmi ‘Glas jeka’, Nenom Belanom na pjesmi ‘Rijeka snova’, Ivanom Dečakom iz gripe Vatra na pjesmi ‘Bilo je dobro dok je trajalo’, Davorom Gopcem na pjesmi ‘Nebo’, te obradi Gibonnijeve pjesme ‘Vrata do nas’ malo ‘žešći’ zvuk prekrasnih glasova Mozartina moći ćete slušati na njihovom šestom albumu koji je u pripremi za izlazak, a na kojem će se uz ove moći pronaći i mnoge druge pop-rock obrade hrvatskih estradnih izvođača. Kao uvod izlasku albuma poslušajte novi singl ‘Tragovi u sjeti’ Mozartine i Olivera Dragojevića.

Inače, Mozartine nakon izlaska uspješnih ovogodišnjih koncerata u Chicagu, Nepervilleu, Grand Havenu, Detroitu, Bostonu, New Yorku i Newaku, u suradnji s udrugom SVE za NJU organizira humanitarni koncert u KD Vatroslav Lisinski u nedjelju 5. lipnja na kojeć nastupati uz orkestar Acoustic project i band. Koncert je dobrotvornog karaktera, a sva sredstava od prodaje karata namijenjena su već spomenutoj udruzi. Ovaj prepoznatljiv zbor, svojstven po jednostavnim obradama, na koncertu će nastupiti uz dio glazbenika s kojima je snimio suradnje te će zasigurno, kao i svaki put do sada, publici pružiti jedinstveni doživljaj glazbe.

Mozartine se ubrzano pripremaju i za nove inozemne projekte te su u najavi dvije međunarodne lulturne suradnje, dolasci izvrsnih zborova iz Litve i Kanade Mozartinama, odnosno Zagrebčanima u goste.

Ulaznice možete kupiti OVDJE.

AUDIO: TRAG U BESKRAJU [FT: OLIVER]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno