Novi glazbeni projekt Neon Wife iza kojeg stoje Irena Žilić i Lucija Potočnikslužbeno je predstavljen prvim singlom “Back Row”! Radi se o pjesmi koja otvara novu glazbenu avanturu, ali i najavljuje EP “My, Oh My” koji bi svjetlo dana trebao ugledati na jesen ove godine.

Projekt je nastao iz kreativne kompatibilnosti i velike želje da stvaramo glazbu koja nam je obadvjema bliska, ali je do sad nismo imale priliku raditi. Materijali su nastali tijekom 2018. godine., dok smo u studio ušle početkom ove godine i snimile EP“, ističu Irena i Lucija.

Neon Wife, 2019. | Foto: LameOh

Ovaj sjajni duo zajedno svira i u bendu Irene Žilić, a njihova suradnja je nakon brojnih koncerata i turneje po Velikoj Britaniji i Italiji s grupom Morcheeba urodila novim zvukom. Za produkciju pjesme “Back Row” zaslužan je Mark Mrakovčić s kojim Irena i Lucija već neko vrijeme rade, a žanrovski se pjesma uklapa u elektro-pop i dream-pop. Neon Wife će uskoro predstaviti i nove pjesme, a najavljuju i koncertnu promociju koja bi se trebala održati do kraja ove godine.