1 C
Vinkovci
Četvrtak, 25. travnja 2024.

Neredi na utakmici Oriolika i Tomislava iz Cerne; privedeno čak 28 osoba

Više od autora

- vl promo-
Mario Kurhelec
Mario Kurhelec
mario.kurhelec@novosti.hr

Vatreno je bilo u Oriovcu na utakmici između domaćeg Oriolika i Tomislava iz Cerne u sklopu 3. HNL Istok koja je završila minimalnom pobjedom domaćina 1:0. Pune ruke posla imala je brodsko-posavska policija koja je izvijestila od navijačkim redovima na spomenutom dvoboju.

“Dana 2. ožujka, oko 17 sati, u Oriovcu, prilikom odigravanja nogometne utakmice između NK Oriolik i NK Tomislav iz Cerne, 28 osoba se protupravno ponašalo. Naime, navedeni su u natjecateljski prostor bacali predmete i razne boce. Svi su uhićeni i privedeni u policijsku postaju”, poručila je brodsko-posavska policija.


Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je 7 osoba prilikom odigravanja nogometne utakmice boravilo na području sportskog objekta pod utjecajem alkohola, jedna osoba je imala pirotehničko sredstvo, jedna osoba nije imala osobnu iskaznicu, drugoj je osobna istekla, a jedna muška osoba je upravljala osobnim automobilom pod utjecajem alkohola.

Protiv svih osoba su podneseni optužni prijedlozi Općinskom sudu u Slavonskom Brodu zbog prekršaja iz Zakona o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima te im je izdana naredba o određivanju mjere opreza zabrane posjećivanja prostora gdje nastupa nogometni klub sa područja Općine Cerna u trajanju 8 dana”, stoji u izvješću policije.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno