-1 C
Vinkovci
Četvrtak, 25. travnja 2024.

Nika Turković ponovno očarava! Poslušajte odvažan novi power singl “Tvoj mir”

Više od autora

- vl promo-

Foto: Aquarius Records press

Nakon senzacionalne pjesme “Pusti” kojom je ovog ljeta dominirala radijskim eterom i koja je na YouTubeu do sada pregledana preko 180 000 puta, Nika Turković ponovno oduševljava odvažnim novim power singlom “Tvoj mir“.


“Tvoj mir” je nastala prošle godine kad smo bili zatvoreni u karanteni i zapravo je počela kao jako emotivna i tužna, srcedrapajuća ljubavna pjesma. No, kad sam ju ove godine primila u ruke, imala je skroz drugačiji osjećaj i vidjela sam ju kao pomalo drsku, podrugljivu i snažnu pjesmu u kojoj se u potpunosti gubi ta tuga i rađa neko samopoštovanje i ljubav prema sebi – nešto o čemu mi se čini da baš volim pisati u posljednje vrijeme.

Tako sirovu, samo s idejom i osjećajem koji sam htjela prenijeti, donijela sam je Ivanu Pešutu kao i svaki puta, i tu se dogodilo sve što je uslijedilo. Ivan me kao i uvijek najbolje razumio i složio točno onakav aranžman kakav sam čula u svojoj glavi. Jako sam zadovoljna s ishodom, mislim da savršeno pristaje mom glazbenom izričaju, sviđa mi se ta drskost koja joj izlazi i nekako ju vidim kao “power song” za sve one koji su mislili da im je potreban netko drugi kako bi bili potpuni, a zapravo smo mi ti koji se možemo upotpuniti u cijelosti.”

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno