Bliži se jedan od najljepših dana u godini, kad je sve orijentirano samo na jedno – ljubav. A upravo o ljubavi govori novi singl Nikoline Tomljanović ‘Danas je ljubav’ za kojeg je snimljen i ovaj poseban, efektan spot.

Režiju i scenografiju potpisuje Kristina Barišić, a o spotu je rekla: „Znate onaj osjećaj kada ste zaljubljeni od glave do pete i sve čega se uhvatite napravite naopako, ali nije vas briga? E pa spot za ‘Danas je ljubav’ je upravo to. Mjesto, prostor, vrijeme gdje svakodnevica poprima nove oblike i funkcije kojih se ne možete zasititi čineći od vas bezvremensku divu u svakom pogledu.“


Nikolina Tomljanović, 2019. | Foto: Kristina Barišić | Dallas press

‘Danas je ljubav’ pjesma je buđenja, nade i pogleda u sutra. Pjesma je to trenutka kada brišemo prošlost i optimistično uskačemo u sutra i dopuštamo da nas preplavi plima nove ljubavi.

“Skoro sve moje pjesme odišu pozitivom i ljubavnog su karaktera, ali dvije pjesme osobito. ‘Volim te’ Marijana Jelenića iz grupe Nola (s mog albuma prvijenca “Put po mom”) te novi singl ‘Danas je ljubav’ kojim zapravo najavljujem rad na drugom albumu. ‘Danas je ljubav’ zaista je valentinovska pjesma: ljubavna, pršteća, neodoljiva. Možda čak i okorjele antivalentinovce potakne da potraže ili prihvate ljubav?! Hvala Goranu Gubiću Hansu i Dinku Faziniću na ovakvoj poslastici!” – poručuje Nikolina.