17 C
Vinkovci
Nedjelja, 14. kolovoza 2022.

NLP i coaching

Više od autora

- vl promo-

Franjo Sorčik
Franjo Sorčik
franjo.sorcik@novosti.hr

Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Vukovar u suradnji s tvrtkom Lotusmedia d.o.o. organizira predstavljanje NLP i coaching – komunikacijski alati za postizanje boljih rezultata u poslu i životu. Prezentacija će se održati 26. ožujka, u 12 sati u Županijskoj komori Vukovar, na adresi Zmajeva 1.

Cilj je ovog besplatnog predavanja upoznavanje s alatima neurolingvističkog programiranja i coachinga, kojima se može bolje upravljati svjesnim i nesvjesnim obrascima ponašanja u radu s drugim ljudima, komunikacije, donošenja odluka, rješavanja problemskih situacija, a radi postizanja boljih rezultata u poslu i u životu.

Ključne teme i sadržaj radionice su osobni potencijal, stavovi i uvjerenja koja koče, sagledavanje problema iz drugoga kuta, reakcija na događaj mijenja iskustvo i izvrsnost. Voditeljica radionice je Mara Majstorović, Vukovarka koja promovira cjeloživotno učenje, pozitivan stav i pozitivne životne vrijednosti. Po zvanju je magistra ekonomije i trenerica NLP-a, a po pozivu motivacijska trenerica i praktičarka metodologije za podršku procesima i transformaciji osobnog i organizacijskog razvoja. Zainteresirani se na radionicu mogu prijaviti putem obrasca na stranicama HGK-Županijske komore Vukovar, najkasnije do 22. ožujka.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno