11 C
Vinkovci
Nedjelja, 25. rujna 2022.

Nola i Lika Kolorado headlineri Exposure Music Festivala!

Više od autora

- vl promo-Exposure Music Festival i ove će godine tijekom dva dana trajanja festivala, 15. i 16. lipnja, na prekrasnom Ranchu Kurilovec u Velikoj Gorici ugostiti ponajbolje od poetskih i glazbenih trenutaka hrvatske i svjetske kantautorske scene.

Uz predstavljanje svjetskih kantautora, novosti ovogodišnjeg izdanja su projekcije glazbenih dokumentarnih filmova te dnevna druženja i after party na velikoj pozornici koja će ugostiti sjajna glazbena imena – sastave Nola i Lika Kolorado!

Pulski sastav Nola ove godine obilježava dvadeset pet godina glazbene čarolije i jedinstvenog, prepoznatljivog opusa kojim je bend od svog prvog dana uljepšavao domaću glazbenu scenu i radijski eter. Tim povodom u travnju je objavljena kompilacija naslova Nola – “25” kojom imamo priliku uroniti u retrospektivu dvadeset pet sjajnih godina glazbenog stvaranja ovog pulskog sastava. Na pozornicu Exposure Music Festivala Nola nam donosi autorski mozaik s glazbom iznad oblaka i nogama čvrsto na zemlji, a brojni dragulji poput pjesama “Dio tebe”, “Iznad oblaka” i “Moj svijet”, godinama se nalaze u Top 40 najemitiranijih pjesama.

Lika Kolorado, zagrebačka indie rock četvorka koja se tijekom prošle godine uz titulu najboljeg mladog benda Ha|Ge|eF-a proslavila i energičnim nastupima na svim relevantnim pozornicama u Hrvatskoj, početkom godine zasjala je svojim fantastičnim debitantskim studijskim izdanjem. Album “Smiješ zaurlat” osvojio je i publiku i glazbenu kritiku koja mu jednostavno ne nalazi manu i stavlja ga uz bok najboljim izdanjima Ramireza, Pips Chips & Videoclipsa, pa i svjetskih velikana poput Editorsa i The Nationala.

Uz Nolu i Liku Kolorado, u dnevnom programu predstavit će se i škotski kantautor s austrijskom adresom, Stuartt Neville, beogradski duo Krasimir Purvanov i Lilly Drumeva te velikogorička trojka Alive koja na festival donosi fuziju najbolje zvučne scenografije elektronske i indie rock glazbe s hipnotizirajućim vokalom. Da zabava potraje dugo u noć pobrinut će se DJ set Music-Box portala.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno