4 C
Vinkovci
Četvrtak, 7. prosinca 2023.

Nova pjesma Zabranjenog pušenja zove se Nova godina

Više od autora

- vl promo-

U novom spotu grupe Zabranjeno pušenje za pjesmu Nova godina, zagrebačka glumica Bojana Gregorić – Vejzović izbacuje Seju Sexona iz stana. No, kako svaki kraj stare ljubavi otvara mogućnost nove, ovaj spot u duhu novogodišnjih praznika ima sretan kraj. Spot je sniman u Sarajevu i Zagrebu, a frontmen benda Sejo Sexon kaže da je ova pjesma, koja govori o tuzi, usamljenosti i praznini urbanog života, zapravo autobiografska.

Jednom sam nepromišljeno ostao bez cure pred Novu godinu. Uvijek mladima savjetujem da ne raskidaju veze pred zimu i da curu, kakva god da je, probaju sačuvati barem dok ne dođe ljeto. Međutim, ja to nisam uspio i sam sam šetao gradom, neraspoložen među svim tim euforičnim ljudima. – otkriva Sejo.

Novi spot popularnog benda donosi nam prazničnu atmosferu, svjetlucave ukrase, vatromet i obilje emocija.

U spotu se uz članove benda pojavljuju zagrebačka glumica Bojana Gregorić – Vejzović i njezina sarajevska kolegica Nadine Mičić. Spot je snimljen u produkciji Spektroom studija, koju potpisuje Nikola Blagojević.Spot je režirao Saša Peševski, a scenarij je osmislio sam lider benda Sejo Sexon. Scenografiju je radila Lea Petrović Numić, kostime Belma Žiško, frizuru EN studio, a make-up Naida Đekić. Video je sniman na nekoliko lokacija u Sarajevu pa su prolaznici ekipu mogli vidjeti na Vratniku, Žutoj tabiji, Baščaršiji, kao i u galeriji Boris Smoje.

Pjesma nam govori da čovjek ne treba, čak ni u trenucima kada misli da su mu sve lađe potonule i da Novu godinu neće dočekati s osmijehom na licu, izgubiti optimizam. Uvijek postoji dobra vila koja ga gleda s nekog krova i koja će mu se spustiti na rame. – za kraj je rekao Sejo Sexon.

Pjesma Nova godina najavni je singl novog albuma grupe Zabranjeno pušenje čiji je izlazak planiran za svibanj ove godine.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno