18 C
Vinkovci
Nedjelja, 25. rujna 2022.

Nove medalje za najmlađe igrače STK “Cibalia”

Više od autora

- vl promo-


Aneta Pšihistal
Aneta Pšihistal
aneta.psihistal@novosti.hr

Tradicionalni mjesečni Regionalni turnir za najmlađe kategorije u stolnom tenisu, za regiju Istok, Slavonija i Baranja, održan je jučer u Osijeku. STK “Cibalia” ostvario je dobar rezultat, posebice  u obje muške kategorije.

U Početnicima turnir je osvojio cibalijaš Kristijan Andabak, dok mu se na pobjedničkom postolju s osvojenim trećim mjestom pridružio njegov klupski suigrač Noa Rendulić. U starijoj kategoriji, Najmlađih kadeta, drugo mjesto osvojio je Ante Kolak.

U ženskim kategorijama, od tri vinkovačke natjecateljice, s medaljom brončanog sjaja vratila se Barbara Vučinić, kategorija Najmlađe kadetkinje.

Uspjesi Cibalijine kadetske škole tako više nisu slučajnost nego plod organiziranog i kontinuiranog rada pod trenerskom palicom dvojca, Željko Županić i Davor Lončar, ističu u klubu napominjući kako rezultatima sigurno pomaže i to što je rad ove škole prepoznat od Hrvatskog stolnoteniskog saveza, koji je u svojoj kampanji pomoći sredinama koje organizirano rade s djecom, STK Cibaliji poklonio stolnoteniski robot koji pomaže u svakodnevnim treninzima i stjecanju stolnoteniske vještine

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno