7 C
Vinkovci
Srijeda, 5. listopada 2022.

Nuštarci pobijedili Osijek

Više od autora

- vl promo-


Franjo Sorčik
Franjo Sorčik
franjo.sorcik@novosti.hr

Ako je suditi po rezultatima posljednje odigranog kola 2. Hrvatske odbojkaške lige Istok, nakon više godina apsolutne dominacije odbojkaša Željezničara iz Osijeka čini se da je toj priči došao kraj. Naime, nakon točno polovine natjecanja “željezničari” imaju dva poraza i za vodećom Marsonijom iz Slavonskog Broda zaostaju 4 boda, dok je ispred njih i Vukovar, te nuštarski Zrinski, koji ih je u subotu pobijedio u Gradskom vrtu.

Derbi je ponudio vrlo dobru odbojku, a na kraju su sva tri boda otišla u Nuštar. Odbojkaši Zrinskog su u odlučujućim trenucima bili koncentriraniji i kvalitetniji, pa je pobjeda na kraju bila i relativno laka, domaćinima su prepustili samo jedan set, za konačnih 1:3.

Vodeća Marsonia je na svom terenu očekivano uzela sva 3 boda protiv Valpovke koja je uzela prvi set, sasvim dobro parirala i u drugom, ali u konačnici nije mogla do boda kod lidera. Vukovar se lakoćom obračunao sa Sokolom koji u ovom trenutku nema kvalitetu parirati vodećoj četvorki. U derbiju začelja druga ekipa Murse na gostovanju je bila bolja od Donjeg Miholjca koji tako ostaje na jednoj dosadašnjoj pobjedi. U sljedećem kolu ponovno se igra veliki derbi, te je ponovno jedan od sudionika Zrinski, koji ovoga puta gostuje u Vukovaru.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno