Kraljica soula i funka još je jednom pokazala zašto je zavrijedila takav nadimak, te nam je i ovog puta donijela studijsko izdanje prožeto zaraznim plesnim ritmovima, funk melodijama i senzualnošću old-school R&B glazbe.

Pjevačica je album najavila singlom “Like Sugar”, koji je svirao i u emisijama popularnih radijskih voditelja kao što su Nick Grimshaw, Annie Mac, Pete Tong i Gilles Peterson. Pjesma je pokrenula i #LikeSugarChallenge, a pratile su ga brojne remix verzije pjesme. Službeni spot singla osvojio je UK Music Video nagrade, a režirala ga je Kim Gehrig (Coca-Cola, Amnesty International, Calvin Harris).

Iza impresivne koreografije u spotu stoji pariški duo I Could Never Be A Dancer, dok se za kostimografiju pobrinula stilistica Vanessa Coyle (Rolling Stone, The Sunday Times Style Magazine). Kao lokacija snimanja odabrana je londonska umjetnička instalacija “Here After”, smještena nasuprot centra televizijskog kanala BBC.

Za prvoklasnu produkciju pjesama zaslužni su Switch, nekadašnji član popularnog dancehall sastava Major Lazer, i Sarah Ruba Taylor. Producentski duo s Chakom je već surađivao na jednom od projekata na kojima je pjevačica gostovala, a njihov pristup glazbi uvjerio ju je da s njima surađuje i na svojem prvom albumu u 12 godina.

Yvette Marie Stevens, poznatija kao Chaka Khan, rođena je 1953. godine u Chicagu. Na glazbenoj se sceni pojavila ’70-ih godina prošlog stoljeća, a proslavili su ju njen jedinstven glas i iznimna scenska karizma. Glazbenica je deseterostruka dobitnica nagrade Grammy, a najviše ju pamtimo po hitovima “Ain’t Nobody”, “I Feel For You” i “I’m Every Woman”.