11 C
Vinkovci
Petak, 9. prosinca 2022.

Odlični nastupi judoka Judo kluba Vinkovci

Više od autora

- vl promo-
Franjo Sorčik
Franjo Sorčik
franjo.sorcik@novosti.hr

Jučer je u Rijeci održano Prvenstvo Hrvatske u katama, na kojem su se zlatom okitila dva para Judo kluba Vinkovci. Ženski par u sastavu Tatjana Lovrić-Jovanović i Ivana Kalinić osvojio je pehar i zlatne medalje u Kime no kati, a ujedno je to bilo za Ivanu Kalinić i polaganje za 3. Dan majstorskog pojasa. Muški par u sastavu Davor Marinić i Zdenko Grgetić već šestu godinu za redom prvaci su u Kodokan goshin jutsu kati.

Nakon dodjela nagrada katašima uslijedilo je i državno natjecanje za veterane na kojem je nastupila i Tatjana Lovrić-Jovanović, osvojivši još jednom zlatnu veteransku medalju do 63 kg, a Ivani Kalinić je ovo natjecanje, kao i ono održano u subotu u Samoboru bilo početničko kao sutkinji.

U subotu su se, pak, članovi Judo kluba Vinkovci borili na jakom međunarodnom natjecanju u Samoboru, gdje je nastupilo preko 600 judoka iz 63 kluba. Tom prilikom drugo mjesto osvojila je Diana Pavlović, treći je bio Noa Reljanović, a peti Kristian Čuić. Marko Dikanović bio je sedmi, a Josip Mijatović-Lukić deveti. Bez plasmana ostao je Andrija Bliml.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno