Odlični rezultati ICTUS-a

0
429

Proteklog vikenda u Osijeku je održano završno, sedmo kolo Otvorene karate lige 2018./19. godine, na kojemu je nastupilo 240 natjecatelja iz 14 klubova, među kojima i 20 natjecatelja Športskog karate kluba ICTUS Vinkovci, koji su tom prilikom osvojili ukupno 24 odličja i to 11 zlatnih, 6 srebrnih i 7 brončanih odličja.

Nastupima u borbama pojedinačno Milan Ćujo je dominantnim izvedbama u kategorijama mlađih seniora osvojio zlatno odličje. U borbama pojedinačno u kategoriji kadeti +70 kg Erik Udarović osvojio je zlatno odličje, dok je u kategoriji juniora -76 kg Erik također osvojio zlatno odličje. Leon Udarović nastupio je u dvije kategorije u borbama pojedinačno kojom prilikom je u kategoriji kadeti -63 kg osvojio zlatno odličje dok je u kategoriji mlađih kadeta +57 kg također osvojio zlatno odličje. Adrian Buinac je u borbama pojedinačno u kategoriji mlađi kadeti + 57 kg u borbama pojedinačno osvojio je srebrno odličje, a u kategoriji kadeto -70 srebrno odličje.

Nastupivši u borbama pojedinačno u kategoriji mlađih seniora Mihael Cvilinder osvojio je brončano odličje. Odličnim izvedbama u borbama pojedinačno u kategoriji kadeta -57 Luka Ćujo osvojio je zlatno odličje, dok je u kategoriji kadeta -63 Luka osvojio srebrno odličje.

Svojim nastupom u katama pojedinačno u kategoriji učenici open Damir Ćulubrk osvojio je brončano odličje dok je nastupivši u katama pojedinačno u kategoriji cicibana 6-7 kyu Šimun Škripač osvojio srebrno odličje. Nadalje, nastupivši u katama pojedinačno u kategoriji cicibana 9-8 kyu Mathias Crčić-Kurtanjek osvojio je brončano odličje dok je njegov brat, Paol Crčić-Kuratnjek, u istoj kategoriji također osvojio brončano odličje. Svojim nastupima u katama pojedinačno u kategoriji juniora Luka keser osvojio je zlatno odličje dok je u kategoriji mlađih seniora Luka osvojio srebrno odličje. Petar Jozić je svojim nastupima u katama pojedinačno u kategoriji mlađih učenika 9-8 kyu osvojio srebrno odličje. Nastupivši u katama pojedinačno u kategoriji mlađih seniora Mihael Cvilinder osvojio je zlatno odličje. Nastupivši u katama pojedinačno u kategoriji mlađih kadetkinja 6 – 5 kyu zlatno odličje osvojila je Elena Marunček, dok je u istoj kategoriji Marija Cindrić osvojila brončano odličje. Vrlo dobrim izvedbama u katama pojedinačno u kategoriji cicibani 9-8 kyu Leon Bošnjak osvojio je srebrno odličje, a u kategoriji mlađih učenika 9-8 kyu Leon također osvojio srebrno odličje. U kategoriji kate ekipno učenice kata tim u sastavu Elena Marunček, Marija Cindrić i Antea Kraljević osvojio je brončano odličje. Nastupima u katama ekipno u kategoriji mlađi učenici kata tim u sastavu Šimun Škripač, Petar Jozić i Leon Bošnjak osvojio je zlatno odličje. Natjecatelje ICTUS-a na ovom su natjecanju vodili treneri Živko Kalanj i Miodrag Zlojić.

Sukladno ostvarenim rezultatima ICTUS-ovci su u ukupnom poretku, nakon svih sedam održanih kola zauzeli odlično drugo mjesto u konkurenciji ukupno 18 klubova koji su se natjecali. Također, po okončanju natjecanja Milan Ćujo proglašen ja najboljim borcem Otvorene karate lige 2018./2019. godine, dok je u ukupnom poretku u kategoriji borbe+kate Milan Ćujo zauzeo mjesto trećeg natjecatelja Otvorene karate lige 2018./2019. godine.