12 C
Vinkovci
Petak, 14. lipnja 2024.

OFF DORF – Tajna povijest DORF-a powered by PechaKucha

Više od autora

- vl promo-

Tijekom lipnja i srpnja u Ljetnom vrtu Vintage industrial bara u Zagrebu održat će se 4 warm-up programa, kao zagrijavanje za ovogodišnje DORF izdanje. Ekskluzivnu ‘Tajna povijest DORF-a’ powered by PechaKucha prezentaciju bit će organizirana ovo ljeto u Zagrebu, Primoštenu i Vinkovcima. U ugodnom druženju i opuštenom ambijentu, predstavit ćemo vam drage DORF prijatelje i suradnike u ovom zanimljivom formatu.

Prvo predstavljanje ‘Tajna povijest DORF-a’ organizirano je u Vintage industrial baru, u četvrtak 7. lipnja s početkom od 21:00 sati. Koncept ’20 slika u 20 sekundi’ u kojem će se pod voditeljskom palicom Marija Kovača predstaviti i ispričati svoju priču zadan je legendarnom Slušaj najglasnije dobitniku DORF nagrade za životno djelo Zdenku Franjiću, konceptualnom umjetniku i članu ovogodišnjeg DORF žirija Siniši Labroviću, vlasniku knjižare Rockmark Krešimiru Blaževiću, strip zaljubljeniku i ilustratoru Vladimiru Šagadinu, nagrađivanom redatelju Damiru Čučiću, glazbeniku i producentu Valentu Samardžiji, redatelju i producentu Leonu Rizmaulu, rockabilly glazbeniku koji je rekordnih 3 puta svirao na DORF-u Branku Radovančeviću, ekipi iz Festivala fotografija Organ vida i mladim dizajnerima koji rade Festival Plan D.

Ulaz je slobodan.Koristimo priliku da vas podsjetimo i na prvu DORF warm up večer u Ljetnom vrtu Vintage industrial bara u nedjelju 3. lipnja kada će od 20:00 sati biti predstavljeno reizdanje knjige ‘Sedma republika’ Ante Perkovića u društvu sa Zoranom Stajčićem, Zdenkom Franjićem, Krešimirom Blaževićem i Borutom Šeparovićem a gledat ćete i film ‘Geto – tajni život grada’ autora Mladena Matičevića i Ivana Markova.

Sljedeće OFF DORF warm up večeri u Ljetnom vrtu su 17. lipnja i 8. srpnja.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno