U središnjem gradskom parku danas je održana humanitarna akcija Socijaldemokratskog foruma žena SDP-a Hrvatske pod nazivom “Omiljeni cvijet Ane Rukavine“. Akcija je i ove godine organizirana na području cijele Hrvatske.

U brojnim gradovima i općinama diljem Hrvatske, ove je subote Socijaldemokratski forum žena SDP-a organizirao prigodnu prodaju tulipana – najdražeg cvijeta Ane Rukavine, čiji cjelokupni prihod donira u fond Zaklade “Ana Rukavina“. “Omiljeni cvijet Ane Rukavine” je izvorna humanitarna akcija Socijaldemokratskog foruma žena SDP-a koja se provodi već nekoliko godina kako bi SDP što uspješnije doprinio radu Zaklade i ostvarenju njenih ciljeva.

I SDFŽ GO Vinkovci organizirao je humanitarnu prodaju tulipana u centru grada Vinkovaca te je na taj način sudjelovao u daljnjem razvoju Registra matičnih stanica te uspješnom radu Zaklade “Ana Rukavina“. Nježne boje tulipana zavladale su središnjim gradskim parkom te su i ove godine privukle velik broj građana koji su odlučili podržati ovu hvalevrijednu humanitarnu akciju.

“Ovo je već tradicionalna humanitarna akcija koja se organizira na nivou čitave države, a mi ju u Vinkovcima provodimo već petu godinu zaredom. Naši sugrađani i sugrađanke danas kupuju tulipan, omiljeni cvijet Ane Rukavine i na ovaj način svi zajedno potpomažemo daljnji razvoj Registra krvotvornih matičnih stanica, kao i sami razvoj Zaklade “Ana Rukavina“. Htjela bih se zahvaliti našim dragim Vinkovčanima i Vinkovčankama što već godinama podržavaju ovu humanitarnu akciju. Svake godine odaziv je sve veći i tako pokazujemo da imamo veliko srce“, istaknula je Nataša Čopčić, predsjednica Foruma žena SDP-a Vinkovci.