4 C
Vinkovci
Srijeda, 29. studenoga 2023.

Općina Stari Jankovci maturantima će sufinancirati pripreme za maturu

Više od autora

- vl promo-

Općina Stari Jankovci poziva učenike završnih razreda srednjih škola koji će maturirati u školskoj godini 2022./2023., a koji planiraju upisati redoviti preddiplomski i diplomski sveučilišni odnosno integrirani studij, akademiju ili stručni studij u Republici Hrvatskoj u akademskoj godini 2023./2024. da se prijave za sufinanciranje priprema za državnu maturu.

Iznos sufinanciranja priprema je do 3.500,00 kuna po učeniku. Pravo na iskaz interesa i korištenje ove mjere imaju učenici koji imaju prebivalište na području Općine Stari Jankovci, a ostvaruje se nakon što učenik upiše 1. godinu studija na području RH.

“Naglašavamo da program priprema za državnu maturu morate pohađati u ustanovama za obrazovanje koje Vam mogu izdati račun na osnovu kojega ćemo Vam isplatiti potporu (ukoliko na pripreme idete privatno i nemate račun kao dokaz da ste pripreme platili, nećemo Vam biti u mogućnosti sufinancirati trošak priprema za državnu maturu)”, poručuju iz Općine Stari Jankovci.Maturanti na mail tanja.vidovic@o-jankovci.hr moraju dostave sljedeće podatke:
1. Ime i prezime učenika
2. Adresa prebivališta
3. OIB
4. Srednja škola koju pohađaju
5. Telefon/mobitel
6. E-mail

Navedena sredstva biti uplaćena tek nakon što učenici upišu 1. godinu studija na temelju zahtjeva, računa i potvrde o upisu koju će tada dostaviti Općini. 

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno