19 C
Vinkovci
Četvrtak, 28. rujna 2023.

Osam laptopa za studente i srednjoškolce, djecu hrvatskih branitelja

Više od autora

- vl promo-
Aneta Pšihistal
Aneta Pšihistal
aneta.psihistal@novosti.hr

Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskoga rata Podružnica Vukovarsko-srijemske županije danas je u velikoj gradskoj vijećnici u Vinkovcima upriličila dodjelu prijenosnih računala studentima i srednjoškolcima, djeci svojih članova.

Jedna od naših zadaća je i briga o našim studentima i srednjoškolcima, djeci naših branitelja. Tako već godinama imamo ovu akciju koju radimo u suradnji sa Središnjicom. Zato želim zahvaliti našem predsjedniku general pukovniku Slavku Bariću, koji nam je ovo omogućio i Milanu Šeškoviću, koji je donirao ovih osam laptopa”, istaknuo je Milan Draženović, predsjednik UDVDR Podružnica VSŽ.

A među onima koji su danas dobili vrijednu donaciju bili su i Marin Prce iz Bogdanovaca i Lorena Sesar iz Nuštra.

Nakon srednje medicinske škole sada planiram upisati medicinu u Osijeku. Laptop će mi sigurno dobro doći na fakultetu za pisanje različitih radova pa i diplomskoga nadam se. Stvarno sam zahvalan na jednoj ovakvoj gesti koju je udruga napravila jer u današnje vrijeme finacijskog opterećenja pogotovo u obitelji koja ima nekoliko djece, ovo je veliko olakšanje koje će jednoga dana donijeti velike rezultate”, kazao je Marin.

Studiram fizioterapiju u Vukovaru i ovaj laptop će mi doista koristiti. Sada se većinom koriste prezentacije kao nastavni materijali i računalo je tu neophodno, to je ono odakle mi učimo, a isto tako imamo i jako puno seminarskih radova. Tako da nam to stvarno pomaže i jako me raduje ovaj poklon”, kazala je Lorena.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno