9 C
Vinkovci
Nedjelja, 25. rujna 2022.

Otvaranje moto sezone Vukovarsko-srijemske županije

Više od autora

- vl promo-U organizaciji moto klubova Vukovarsko-srijemske županije uz suradnju s PU Vukovarsko-srijemskom, 07. travnja održat će se tradicionalna manifestacija otvaranje moto sezone Vukovarsko-srijemske županije. Cilj manifestacije je druženje motorista vožnjom kroz veći dio naše županije te skretanje pozornosti svih sudionika u prometu na povećani broj motociklista na cestama dolaskom sve toplijih dana.

Okupljanje će trajati od 9 do 10 sati u Rokovcima-Andrijaševcima u Ribičkom domu, u Ulici Matije Gupca 1 (glavna ulica). Prvi termin je 07.04., a u slučaju lošeg vremena drugi termin je 14. travnja.

Kreće se u 10:00h iz Rokovaca-Andrijaševaca te se ide do Gradišta, Županje, Bošnjaka, Rajevog sela gdje će se napraviti pauza, Gunje, Drenovaca, Vrbanje, Otoka, Slakovaca gdje će biti još jedna pauza, Negoslavaca, Vukovara, Bogdanovaca, Nuštra, Gaboša, Jarmine, te prolaženje kroz Vinkovce i dolazak na Sopot.

“Glavni organizatori otvorenja moto sezone su MK Vinkovci, MK Županja, MK Village Riders Gradište, MK Cvelf Gunja i MK Gospodari vjetra Otok. Tako da je svake godine završnica kod nekog drugog od tih pet klubova gdje se poslije vožnje po našoj županiji nastavlja druženje uz klopu i cugu. Tako je ove godine kod nas na Sopotu u moto domu MK Vinkovci, a prvo otvorenje je bilo 2005 godine”, istaknuo je Mario Hunjet, tajnik MK Vinkovci.

Prvi počeci MK Vinkovci datiraju iz davne 1926 godine, a u ovom obliku djeluju od 2005 godine. Tada je osnovan MK Vinkovci. Po iskustvima prijašnjih otvorenja očekuju najmanje 300 motora, ne samo iz naše županije nego i iz ostalih županija i susjednih zemalja koji svake godine svojom nazočnošću uveličaju ovaj događaj.

“Ulazimo u Vinkovce od strane Vinkovačkog novog sela, prolazimo ulicom Alojzija Stepinca, Lapovačkom ulicom te ulazimo u ulicu I. G. Kovačića, pa u Dugu ulicu do raskrižja s Glagoljaškom ulicom gdje skrećemo u istu do raskrižja s M. A. Reljkovića, gdje ulazimo u Istarsku ulicu, pa kroz ulicu Bana Josipa Jelačića idemo do ulice H.D Genschera te ćemo se njom kretati do Sopota”, dodao je Mario.

Prethodni članakZABA CUP 2019.
Sljedeći članakJedini pravi lijek je glazba

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno